Oletko rautainen vanhustyön ammattilainen? Kiinnostaako sinua työskentely uusissa, raikkaissa ja nykyaikaisissa tiloissa osana huipputiimejämme!

Etsimme Kotokampuksen Ehtoonhelmeen lisää lähihoitajia!

Olet positiivinen, asiakaslähtöinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava tiimipelaaja, jolta löytyy kokemusta ja työhistoriaa vanhustyön parissa. Huomaat vanhusten voimavarat ja olet kiinnostunut heidän hyvinvoinnistaan kokonaisvaltaisesti. Teet työtä sydämellä, ihmisarvoa kunnioittaen. Et pelkää haasteita ja haluat olla mukana luomassa turvallista ja mielekästä arkea asukkaidemme ympärivuorokautisessa hoivassa. Koet tärkeäksi kehittyä ja kehittää vanhustyötä ja arvostat asiakkaita osallistavaa ja kuntouttavaa työotetta.

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, niin tervetuloa meille töihin!

Haemme lähihoitajia tehostetun palveluasumisen ryhmäkoteihin, Ehtoonhelmeen. Ehtoonhelmessä asukkaat kohdataan ainutlaatuisina persoonina, voimavaralähtöisesti ja arjen mielekkyyttä arvostaen. Hyvän hoidon lisäksi panostamme Kotokampuksella asukkaiden kuntoutukseen sekä kulttuurihyvinvoinnin tukemiseen. Hoitohenkilökunnan lisäksi asukkaiden arjessa mukana toimivat fysioterapeutti ja Luovan toiminnan ohjaaja.

Työ on 2-3-vuorotyötä ja noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu eli voit paljon itse vaikuttaa vuorotyösi suunnitteluun. Tarjoamme kilpailukykyisen ja kannustavan palkan, erittäin kattavat työterveyshuollon palvelut (mm. erikoislääkäripalvelut) sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Odotamme sinulta lähihoitajan koulutusta. Myös koulutus ja kokemus muistisairaiden henkilöiden hoitamisesta luetaan eduksi. Edellytämme lisäksi tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV, niin sovitaan haastattelu: tiina.innala@kotokampus.fi

Täytämme työpaikkoja aina sopivien tekijöiden löytyessä! Tervetuloa meille töihin!