Sinustako fysioterapeutti Kotokampukselle?

 

Odotamme sinulta fysioterapeutin koulutusta sekä kokemusta ikääntyneiden asiakkaiden kuntoutuksesta. Myös kokemus neurologisesta kuntoutuksesta sekä ikäihmisten voima- ja tasapainoharjoitteluun liittyvä osaaminen olisi plussaa. Kohtaat ikääntyneet asiakkaat hymyillen ja arvostaen. Haluat omalla työpanoksellasi tukea asukkaidemme omannäköisen elämän toteutumista auttamalla heitä ylläpitämään ja vahvistamaan heidän fyysistä toimintakykyään. Osaat motivoida ja asettaa kuntoutumiselle realistiset tavoitteet ja autat asukkaita omien voimavarojen tunnistamisessa ja kuntoutustavoitteiden asettamisessa. Työkaverina ja tiimin jäsenenä olet mutkaton tyyppi, arvostat rehellisyyttä ja avoimuutta ja osaat jakaa asiantuntemustasi ja osaamistasi myös toisille. Ei myöskään haittaa, jos omaat hyvän huumorintajun ja haluat omalta osaltasi tuoda iloa niin asukkaiden kuin työkavereidenkin arkeen.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laita hakemusta tulemaan ja tule vakuuttamaan meidät ja asukkaat haastatteluihin, niin paikka on sinun! Työhösi kuuluu Kotokampuksen palvelukeskuksen asukkaiden yksilökuntoutus sekä kuntosali- ja liikuntaryhmien ohjaaminen asukkaillemme. Lisäksi työ sisältää mm. apuvälineasioista vastaamista sekä hoitohenkilökunnan ohjaamista ergonomiaan ja asukkaiden arjessa tapahtuvaan kuntoutukseen. Kinestetiikkaosaaminen luetaan eduksi! Tarvittaessa mahdollistamme mielellämme myös kouluttautumisen Kinestetiikan maailmaan.

Työ on itsenäinen tehtäväkokonaisuus ja päivätyötä arkena. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä talomme Luovan toiminnan ohjaajan kanssa mahdollistaen asukkaillemme aktiivisen ja mielekkään arjen. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tarjoamme kannustavan palkkauksen ja maksamme mm. opiskelijoiden ohjaamisesta erillisen korvauksen. Uusille, vakituisille työntekijöille mahdollistamme kaksi viikkoa palkallista vapaata ensimmäisen työvuoden aikana.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 10.9.2023 mennessä: tiina.innala@kotokampus.fi
Lisätietoja: Palvelupäällikkö Tiina Innala, p. 050 386 3398 tai tiina.innala@kotokampus.fi
Työ alkaa sopimuksen mukaan syys-lokakuussa 2023.

Työnantaja, Lempäälän Ehtookoto ry. on lähes 60 vuotta alalla toiminut, 100 % suomalainen, voittoa tavoittelematon ja yleishyödyllinen yhdistys, joka tuottaa Avainlippupalveluja ja on saanut myös Yhteiskunnallisen yrityksen statuksen. Emme halua tehdä vanhusten hoidosta bisnestä, vaan mahdollistaa asukkaillemme turvallisen kodin sekä onnellisen, oman tahdon mukaisen elämän ja mielekkään arjen.