Oletko rautainen vanhustyön ammattilainen? Kiinnostaako sinua työskentely uusissa, raikkaissa ja nykyaikaisissa tiloissa osana huipputiimiä?

Etsimme Kotokampuksen uuteen yksikköön lähihoitajia vakituiseen työsuhteeseen!

 

Olet positiivinen, asiakaslähtöinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava tiimipelaaja, jolta löytyy kokemusta ja työhistoriaa vanhustyön parissa. Huomaat vanhusten voimavarat ja olet kiinnostunut heidän hyvinvoinnistaan kokonaisvaltaisesti. Teet työtä sydämellä, ihmisarvoa kunnioittaen. Et pelkää haasteita ja haluat olla mukana luomassa turvallista ja mielekästä arkea asukkaidemme ympärivuorokautisessa hoivassa. Koet tärkeäksi kehittyä ja kehittää vanhustyötä ja arvostat asiakkaita osallistavaa ja kuntouttavaa työotetta.

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, niin meillä on työpaikka juuri sinulle!

Haemme lähihoitajia tammikuussa 2021 avattuun uuteen tehostetun palveluasumisen kotiimme, Ehtoonhelmeen. Ehtoonhelmessä voit työskennellä muistisairaiden tai muusta syystä ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevien vanhusten ryhmäkodeissa osana huipputiimejämme.

Kunnioitamme Kotokampuksella asukkaiden omaa tahtoa, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemista sekä arjen mielekkyyttä. Meillä voit työskennellä monipuolisesti hyvässä ja kehittyvässä työyhteisössä.

Tarjoamme erittäin kattavat työterveyshuollon palvelut (mm. erikoislääkäripalvelut) sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Odotamme sinulta sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa sekä tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa.

Jos kiinnostuit, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 14.3.2021 mennessä: tiina.innala@kotokampus.fi

Lisätietoja: palvelupäällikkö Tiina Innala, tiina.innala@kotokampus.fi tai 050 386 3398 (arkisin)

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!