Haemme Luovan toiminnan ohjaajaa
äitiysvapaan sijaisuuteen

(määräaikainen työsuhde, kesto n. 1 vuosi)

 

Odotamme sinulta sosiaalialan koulutusta sekä kokemusta vanhusten ryhmätoiminnan suunnittelusta ja ryhmien ohjaamisesta. Olet kiinnostunut ikääntyneiden kulttuurihyvinvoinnin tukemisesta ja ikäihmiset ovat lähellä sydäntäsi. Uskot onnistuvaan ikääntymiseen ja vanhuuteen elämänvaiheena, johon liittyy vielä paljon voimavaroja, iloa, onnellisuutta sekä täyttä elämää! Uskot ikääntyneiden potentiaaliin tehdä teatteria, sirkusta -mitä vaan! Sehän on vain yksi elämänvaihe muiden joukossa. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, olet oma-aloitteinen, vastuullinen sekä omaat hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot.
Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, niin olet etsimämme henkilö!

Kotokampus on Lempäälässä, Herralankosken luonnonkauniissa maisemissa sijaitseva palvelukeskus. Rivitaloalueellamme asuu palveluasumisen ja kotihoidon asiakkaita. Ehtoonhelmessä on kolmessa ryhmäkodissa yhteensä 48 asiakaspaikkaa ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville asukkaillemme. Emme halua olla laitos, vaan ennen kaikkea lämminhenkinen KOTI, jossa asukkaamme tulevat kohdatuksi ainutlaatuisina persoonina.
Kotokampuksen palvelut tuottaa yli 50 vuoden kokemuksella perinteikäs Lempäälän Ehtookoto ry.

Tavoitteenamme ei ole liiketaloudellinen voitto, vaan aidosti asiakaslähtöiset, laadukkaat palvelut. Toiminta-ajatuksemme tukee mahdollisuutta elää omannäköistä, mielekästä arkea elämän loppuun saakka. Luonto, taide ja kulttuuri ovat lähellä sydäntämme ja näemme ne vahvassa roolissa laadukkaan hoitotyön tukena.

Työskentelet yhteistyössä Kotokampuksen hoitohenkilökunnan ja fysioterapeutin kanssa. Tukenasi ovat ihanat työkaverit,  tehostetun palveluasumisen ja hyvinvointipalvelujen palvelupäällikkö sekä palvelukeskuksen johtaja.

Vapaamuotoiset hakemukset CV:llä 12.6.2022 mennessä: elina.vuorinen@kotokampus.fi
Työ alkaa
sopimuksen mukaan elokuussa 2022. Haastattelut järjestämme ti 21.6.2022 ja olemme haastatteluun valittuihin yhteydessä viikon 24 aikana.

Lisätietoja: Luovan toiminnan ohjaaja Elina Vuorinen 050 386 3186 (arkisin).