Oletko rautainen vanhustyön ammattilainen? Kiinnostaako sinua työskentely uusissa, raikkaissa ja nykyaikaisissa tiloissa osana huipputiimiä?

Etsimme Kotokampuksen uuteen yksikköön lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen!

 

Olet positiivinen, asiakaslähtöinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava tiimipelaaja, jolta löytyy kokemusta ja työhistoriaa vanhustyön parissa. Huomaat vanhusten voimavarat ja olet kiinnostunut heidän hyvinvoinnistaan kokonaisvaltaisesti. Teet työtä sydämellä, ihmisarvoa kunnioittaen. Et pelkää haasteita ja haluat olla mukana luomassa turvallista ja mielekästä arkea asukkaidemme ympärivuorokautisessa hoivassa. Koet tärkeäksi kehittyä ja kehittää vanhustyötä ja arvostat asiakkaita osallistavaa ja kuntouttavaa työotetta.

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, niin meillä on työpaikka juuri sinulle!

Haemme lähihoitajaa tammikuussa 2021 avattuun uuteen tehostetun palveluasumisen kotiimme, Ehtoonhelmeen.
Avoinna oleva työpaikka sijoittuu muistisairaiden asukkaiden ryhmäkotiin. Työ on 2-3-vuorotyötä.

Kunnioitamme Kotokampuksella asukkaiden omaa tahtoa, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemista sekä arjen mielekkyyttä. Meillä voit työskennellä monipuolisesti hyvässä ja kehittyvässä työyhteisössä. Panostamme Kotokampuksella hyvän hoidon ja turvallisen arjen lisäksi asukkaiden kulttuurihyvinvointiin, kuntoutukseen ja osallisuuteen.

Tarjoamme erittäin kattavat työterveyshuollon palvelut (mm. erikoislääkäripalvelut) sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Odotamme sinulta sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa sekä tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa. Kokemus ja/tai koulutus muistisairaiden henkilöiden kohtaamisesta ja hoitamisesta luetaan eduksi.

Jos kiinnostuit, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 21.5.2021 mennessä: tiina.innala@kotokampus.fi.
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! 

Lisätietoja: palvelupäällikkö Tiina Innala, tiina.innala@kotokampus.fi tai 050 386 3398 (arkisin)