Tervetuloa meille töihin!

 

Oletko aktiivinen ja kehittämishaluinen kiinteistönhoidon ammattilainen?
Etsimme nyt innostunutta ja ammattitaitoista

VASTAAVAA KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

Kotokampuksen alueella sijaitsee yhdeksän asuinrivitaloa, päivätoimintakeskus sekä palvelukeskus, jossa on kolme saunaosastoa, uima-allastilat, vuokrattavia kokous- ja juhlatiloja sekä ryhmäkoti. Kiinteistöt ovat kaukolämmön piirissä ja taloissa on paloilmoitin- ja sprinklerijärjestelmä. Kiinteistöpalveluissa työskentelee kolme työntekijää.

Työ on vakituinen kokopäivätyö ja työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin klo. 6:00-16:00 välille. Tarvittaessa olet valmis työskentelemään myös viikonloppuisin sekä päivystämään, etenkin talvikaudella.

Tehtävänäsi on tuottaa laadukkaita ja asiakkaiden tarpeita vastaavia kiinteistöpalveluja sekä kehittää toimintaa yhteisten tavoitteiden mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen kokonaisvaltainen hoito ja vastaat alueen rakennusten, taloteknisten järjestelmien ja piha-alueiden kunnosta ja turvallisuudesta. Lisäksi toimit yksikön vastaavana työntekijänä ja lähiesimiehenä.

Työtehtävät sisältävät mm. päivittäisiä kiinteistön yleisiä töitä, taloteknisten laitteiden ja järjestelmien käyttöä ja huoltoa, uima-altaan hoitoa, pienkorjauksia, piha-alueiden hoitoa sekä kokous- ja juhlatilojen valmistelua erilaisiin tilaisuuksiin.

Edellytämme kiinteistönhoitajan koulutusta tai vastaavaa osaamista kiinteistönhoidon tehtävistä sekä teknistä osaamista ja hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja. B-ajokortti on välttämätön. Kyseessä on hyvin itsenäinen työ, jossa saat itse suunnitella päivittäisten ja viikoittaisten tehtävien aikataulutusta.

Vapaamuotoiset hakemukset cv:llä 20.9.2019 mennessä sähköpostitse:
jaana.holm-tikkinen@kotokampus.fi tai postitse:
Lempäälän Kotokampus
Jaana Holm-Tikkinen
Katepalintie 9,
37500 LEMPÄÄLÄ