Etsimme tiimivastaavaa sairaanhoitajaa päivätyöhön!

Olet positiivinen, asiakaslähtöinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava tiimipelaaja, jolta löytyy kokemusta ja työhistoriaa vanhustyön parissa. Huomaat vanhusten voimavarat ja olet kiinnostunut heidän hyvinvoinnistaan kokonaisvaltaisesti. Teet työtä sydämellä, ihmisarvoa kunnioittaen. Et pelkää haasteita ja olet valmis vastaamaan hoitotyöstä tiimissäsi. Koet tärkeäksi kehittyä ja kehittää vanhustyötä ja arvostat asiakkaita osallistavaa ja kuntouttavaa työotetta.

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, niin meillä on työpaikka juuri sinulle!

Toimit muistisairaiden ja lyhytaikaisessa hoidossa olevien vanhusten ryhmäkodissa tiimisi hoitotyön asiantuntijana. Työtehtäviisi kuuluvat mm. asukkaiden kokonaisvaltaisen hoitotyön suunnittelu, arviointi ja toteutus yhdessä tiimisi kanssa. Vastaat ryhmäkodin osalta lääkäriyhteistyöstä ja lääkehoidon toteutumisesta. Tunnet aitoa mielenkiintoa vanhustyötä kohtaan ja koet tiimivastaavan roolin omaksesi. Teet tiivistä yhteistyötä Kotokampuksen muiden sairaanhoitajien kanssa ja tukenasi on tehostetun palveluasumisen palvelupäällikkö. Kokemus ja koulutus muistisairaiden henkilöiden hoitamisesta luetaan eduksi!

Kunnioitamme Kotokampuksella asukkaiden omaa tahtoa, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemista sekä arjen mielekkyyttä. Meillä voit työskennellä monipuolisesti hyvässä ja kehittyvässä työyhteisössä.

Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkan, kattavat työterveyshuollon palvelut (mm. erikoislääkäripalvelut) sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Jos kiinnostuit, niin lähetä hakemus ja CV 5.12.2021 mennessä: tiina.innala@kotokampus.fi
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja: Palvelupäällikkö Tiina Innala, tiina.innala@kotokampus.fi tai 050 386 3398.

Tervetuloa meille töihin!