Hoiva-alan kesätyöhön Lempäälän Kotokampukselle?

Oletko sinä etsimämme kesäajan vahvistus huipputiimeihimme?

Haemme kesäajalle (touko-syyskuu) kesälomasijaisuuksiin lähihoitajia ja alan opiskelijoita huolehtimaan asukkaidemme hyvästä perushoidosta ja asukkaiden näköisen, mielekkään arjen sujumisesta kesällä 2021!

Kesätyöpaikkoja on tarjolla kaikissa yksiköissämme: vanhusten ympärivuorokautisessa hoivassa, upouudessa Ehtoonhelmessä, mielenterveysyksikkö Kunnarissa sekä rivitaloalueemme kotihoidon ja palveluasumisen asukkaiden hoitotehtävissä.

Odotamme sinulta sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa sekä kokemusta vanhus- tai mielenterveystyöstä. Myös alan opiskelijat huomioidaan. Arvostamme vastuullista ja reipasta työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, halua tehdä aidosti asiakaslähtöistä hoitotyötä sekä joustavuutta ja positiivista mieltä.

Toimintamme laajentuessa ja uusien asukaspaikkojen täyttyessä sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä meille myös vakituisesti kesätyöjakson päätteeksi!

Haku avoinna 14.3.2021 saakka, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Ilmoitathan hakemuksessasi, mihin yksikköön ensisijaisesti haluat työllistyä (mielenterveysyksikkö/ympärivuorokautinen hoiva/kotihoito ja palveluasuminen).

Tervetuloa meille töihin!

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi:

Vanhustyö:
Palvelupäällikkö Tiina Innala,
tiina.innala@kotokampus.fi

Mielenterveystyö:
Johtaja Pauliina Alén
pauliina.alen@kotokampus.fi