Oletko sinä etsimämme vahvistus huipputiimeihimme?

 

Haemme edelleen kesäajalle sijaisuuksiin lähihoitajia ja alan opiskelijoita huolehtimaan asukkaidemme hyvästä perushoidosta ja asukkaiden näköisen, mielekkään arjen sujumisesta!
Jos olet sairaanhoitajaopiskelija, tulee sinulla olla 60 op. suoritettuna voidaksesi toimia lähihoitajan sijaisena.
Jos olet lähihoitajaopiskelija, tulee opinnoistasi olla suoritettuna min. 2/3.

Kesätyöpaikkoja on tarjolla kaikissa yksiköissämme: vanhusten ympärivuorokautisessa hoivassa Ehtoonhelmessä, mielenterveysyksikkö Kunnarissa sekä rivitaloalueellamme kotihoidossa ja palveluasumisessa.

Odotamme sinulta sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai riittävästi opintosuorituksia. Kokemus vanhus- tai mielenterveystyöstä katsotaan eduksi. Arvostamme vastuullista ja reipasta työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, halua tehdä aidosti asiakaslähtöistä hoitotyötä sekä joustavuutta ja positiivista mieltä.

Toimintamme laajentuessa ja uusien asukaspaikkojen täyttyessä sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä meille myös vakituisesti kesätyöjakson päätteeksi!

Haku on avoinna koko ajan!

Ilmoitathan hakemuksessasi, mihin yksikköön ensisijaisesti haluat työllistyä (mielenterveysyksikkö/ympärivuorokautinen hoiva/kotihoito ja palveluasuminen).

Tervetuloa meille töihin!

Jätä hakemus:

Tehostettu palveluasuminen:
Palvelupäällikkö Tiina Innala,
tiina.innala@kotokampus.fi

Kotihoito/palveluasuminen/mielenterveysyksikkö:
Palvelupäällikkö Heli Laurila
heli.laurila@kotokampus.fi