Hei sinä mielenterveystyön ammattilainen!
Tervetuloa tekemään työtä mielenterveyskuntoutujien parissa Lempäälän Kotokampuksen Kunnarille!

Kunnarilla on 15 tukiasumisen asuntoa Kotokampuksen rivitaloissa, joissa asukkaat saavat tuetusti elää omannäköistään arkea ja harjoitella itsenäistymistä ja elämänhallintaa.  Kunnarin ohjaajat ovat paikalla arkisin klo 8–18 välillä.

Odotamme uudelta tiimiläiseltämme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, mutta samalla olet myös tiimipelaaja. Sinulta löytyy luovuutta ja halua kehittää mielenterveystyötä, kohtaat jokaisen asukkaan yksilönä ja sinulle on tärkeää asukkaiden mielekäs, yksilöllinen ja turvallinen arki.

Edellytämme sinulta sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa ja mielenterveystyön koulutusta ja lisäksi tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa. Työaika on arkisin klo 8–18 välillä ja noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu eli voit paljon itse vaikuttaa vuorotyösi suunnitteluun. Lisäksi tarjoamme erittäin kattavat työterveyshuollon palvelut (mm. erikoislääkäripalvelut) sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Tiedustelut palvelupäällikkö Heli Laurila 050 386 3373 klo 9–14 arkisin tai heli.laurila@kotokampus.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV, niin sovitaan haastattelu: heli.laurila@kotokampus.fi
Täytämme työpaikan heti sopivan työntekijän löydyttyä.