Haemme Luovan toiminnan ohjaajaa
äitiysvapaan sijaisuuteen

ajalle 22.6.2020-15.5.2021

 

Odotamme sinulta sosiaalialan koulutusta sekä kokemusta vanhusten ryhmätoiminnan suunnittelusta ja ryhmien ohjaamisesta. Olet kiinnostunut kulttuurihyvinvoinnista ja ikäihmiset ovat lähellä sydäntäsi. Uskot onnistuvaan ikääntymiseen ja vanhuuteen elämänvaiheena, johon liittyy vielä paljon voimavaroja, iloa, onnellisuutta sekä täyttä elämää! Uskot ikääntyneiden potentiaaliin tehdä teatteria, sirkusta -mitä vaan! Sehän on vain yksi elämänvaihe muiden joukossa. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, olet oma-aloitteinen, vastuullinen sekä omaat hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot. Jos tunnistat itsesi kuvauksesta niin Tinderiä lainataksemme: It’s A Match.

Kotokampus on Lempäälän keskustan tuntumassa, Herralankosken luonnonkauniissa maisemissa sijaitseva kyläyhteisö. Vakavarainen ja virkeä Lempäälän Kotokampus on suomalaisessa omistuksessa oleva, yli 50 vuotta sitten perustettu palvelukeskus. Meillä viihtyvät niin iäkkäämmät asukkaat kuin nuoremmatkin asiakkaat sekä henkilökunta.

Tavoitteenamme ei ole liiketaloudellinen voitto, vaan asiakaslähtöiset, laadukkaat palvelut. Toiminta-ajatuksemme tukee mahdollisuutta elää omannäköistä ja oman tahdon mukaista elämää myös ikääntyessä. Luonto, taide ja kulttuuri ovat lähellä sydäntämme ja harrastamme yhdessä niitä hoivan tukena.

Vapaamuotoiset hakemukset CV:llä 20.5.2020 mennessä: tiina.innala@kotokampus.fi

Lisätietoja: Hyvinvointi- ja tukipalvelujen vastaava Tiina Innala 050 386 3398 (arkisin) tai
Luovan toiminnan ohjaaja Elina Vuorinen 050 386 3186 (arkisin).