Läheisten tapaamiset Lempäälän Kotokampuksella 22.6.2020 alkaen

 

Maamme hallitus kertoi uusista linjauksistaan koronavirusepidemiaan liittyen keskiviikkona 17.6.2020.
Jatkossa hoivakotien vierailukielto on suositus, eikä yhtä tiukka velvoite kuin aiemmin tänä keväänä. Olemme arvioineet, että Pirkanmaan koronavirustilanne on toistaiseksi rauhallinen ja voimme mahdollistaa tapaamisenne jatkossa hieman väljemmin. Tapaamiset tapahtuvat jatkossakin ulkona, sillä hallituksen suosituksen mukaisesti asuintiloissa suositellaan vierailevan toistaiseksi vain hoito- ja hyvinvointipalvelumme henkilökunta.

Tapaamiseen tullessa omaisia ja läheisiä pyydetään huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta, käyttämään tarvittaessa suojavarusteita sekä pitämään asianmukaisia turvavälejä. Tapaamisiin voi tulla vain oireettomana. Vierailijalla ei saa olla yskää, nuhaa, kurkkukipua, kuumetta tai muita hengitystieinfektion oireita.

Tapaamiset tämän uuden ohjeistuksen mukaisesti alkavat tänään 22.6.2020 seuraavasti:

Palveluasuminen rivitaloilla ja Kunnarin asukkaat:
Omaiset ja läheiset voivat tavata asukkaita heidän omilla pihoillaan TAI
Ajanvarauksella; aiemmin tiedotettuina ajankohtina Huvimajassa

Ehtoorinne:
Omaiset ja läheiset voivat tavata asukkaita Ehtoorinteen pihamaalla ajanvarauksella.
(Ehtoonhelmen työmaan ollessa kiinni, aiemmin tiedotettuina ajankohtina)

Kriittisesti sairaiden tai saattohoidossa olevien asukkaiden tapaamisiin liittyvistä järjestelyistä tulee sopia erikseen hoitohenkilökunnan kanssa.

Teemme yhteistyötä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin tartuntatautiyksikön ja Lempäälän kunnan kanssa. Jos Pirkanmaalla tulee uudelleen tarve rajoittaa tapaamisia, niin tiedotamme asiasta erikseen. Hallitus ja sosiaali- ja terveysministeriö ovat myös luvanneet tiedottaa yleisesti hoivakoteja koskevista uusista ohjeista kesäkuun loppuun mennessä. Odotamme näitä tietoja ja tarvittaessa tiedotamme mahdollisista muutoksista.

Aurinkoisia kesäpäiviä ja mukavia tapaamishetkiä läheistenne kanssa,
Kotokampuksen johtoryhmä