Oletko rautainen vanhustyön ammattilainen? Näetkö itsesi tiimivastaavana uudessa yksikössämme?

 

Olet positiivinen, asiakaslähtöinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava tiimipelaaja, jolta löytyy kokemusta ja työhistoriaa vanhustyön parissa. Huomaat vanhusten voimavarat ja olet kiinnostunut heidän hyvinvoinnistaan kokonaisvaltaisesti. Teet työtä sydämellä, ihmisarvoa kunnioittaen. Et pelkää haasteita ja olet valmis vastaamaan hoitotyöstä tiimissäsi. Koet tärkeäksi kehittyä ja kehittää vanhustyötä ja arvostat asukkaita osallistavaa ja kuntouttavaa työotetta. Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, niin meillä on työpaikka juuri sinulle!

Toimit uuden yksikkömme ryhmäkodissa tiimisi hoitotyön asiantuntijana. Sinulla on taito tukea ja ohjata tiimisi jäseniä työssään. Työtehtäviisi kuuluvat mm. asukkaiden kokonaisvaltaisen hoitotyön suunnittelu, arviointi ja toteutus yhdessä tiimisi kanssa. Vastaat ryhmäkodin osalta lääkäriyhteistyöstä ja lääkehoidon toteutumisesta. Tunnet aitoa mielenkiintoa vanhustyötä kohtaan ja koet tiimivastaavan roolin omaksesi. Teet tiivistä yhteistyötä Kotokampuksen muiden sairaanhoitajien kanssa ja tukenasi on tehostetun palveluasumisen palvelupäällikkö.

Kunnioitamme Kotokampuksella asukkaiden omaa tahtoa, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemista sekä arjen mielekkyyttä. Meillä voit työskennellä monipuolisesti hyvässä ja kehittyvässä työyhteisössä.

Lisäksi tarjoamme erittäin kattavat työterveyshuollon palvelut (mm. erikoislääkäripalvelut) sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Jos kiinnostuit, niin lähetä hakemus ja CV 30.11.2020 mennessä: tiina.innala@kotokampus.fi

Lisätietoja: Palvelupäällikkö Tiina Innala, tiina.innala@kotokampus.fi tai 050 386 3398 (arkisin)

Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan.