Haemme vakituiseen työsuhteeseen vastaavaa sairaanhoitajaa
mielenterveysyksikkö Kunnariin!

Edellytämme sinulta kokemusta psykiatrisen sairaanhoitajan työstä ja arvostamme kokemustasi esimiestehtävästä/vastaavan hoitajan tehtävästä.

Odotamme sinulta kehittämismyönteisyyttä ja hyvää asennetta tehdä yhteistyötä asiakkaiden, työntekijöiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Toivomme myös aktiivista, ratkaisukeskeistä työotetta sekä halukkuutta verkostoitua mielenterveyskuntoutujien toiminnan kehittämisessä.

Kunnarilla tarjotaan asumispalveluja 15 mielenterveyskuntoutujalle. Täällä asukkaat voivat tuetusti elää omannäköistään arkea ja harjoitella itsenäistymistä ja elämänhallintaa.  Tämän lisäksi Kunnarilla ohjataan erilaisille kohderyhmille suunnattuja ryhmiä ja tehdään kotikäyntejä.

Kotokampus on Lempäälän keskustan tuntumassa, Herralankosken luonnonkauniissa maisemissa sijaitseva kyläyhteisö. Vakavarainen ja virkeä Lempäälän Kotokampus on suomalaisessa omistuksessa oleva, yli 50 vuotta sitten perustettu palvelukeskus. Meillä viihtyvät sekä asukkaat että henkilökunta. Henkilöstöetuina tarjoamme mm.:

💙 Erittäin kattavat työterveyshuollon palvelut (mm. erikoislääkäripalvelut)

💙 Liikunta- ja kulttuuriedun

💙 Voit itse vaikuttaa työvuoroihisi

Tavoitteenamme ei ole liiketaloudellinen voitto, vaan asiakaslähtöiset, laadukkaat palvelut. Toiminta-ajatuksemme tukee mahdollisuutta elää omannäköistä ja oman tahdon mukaista elämää. Luonto, taide ja kulttuuri ovat lähellä sydäntämme ja harrastamme yhdessä niitä hoivan tukena.

Hakemukset ansioluetteloineen 30.9.2020 mennessä: pauliina.alen@kotokampus.fi
Työ alkaa sopimuksen mukaan marraskuussa 2020
Lisätietoja antaa johtaja Pauliina Alén joko sähköpostitse (yllä) tai puhelimitse: 040 130 4944 (arkisin)
Lisätietoja Kunnarista: https://kotokampus.fi/kunnari/