Lempäälän Kotokampuksen palvelut tuottaa Lempäälän Ehtookoto ry.

Ehtookoto ry:n johtokunta ja Lempäälän kunnanhallitus ovat hankintateknisistä syistä päättäneet, että nykyinen ostopalvelusopimus päättyy 31.12.2019. Tästä huolimatta yhdistyksen ja kunnan välinen palveluyhteistyö jatkuu myös vuoden 2019 jälkeen. Uudelleenjärjestely tehdään tiiviisti yhdessä.

Hallinnollisista muutoksista riippumatta sekä kunnan että Ehtookoto ry:n lähtökohtana on, että nykyiset asukkaat voivat jatkossakin jatkaa asumistaan Kotokampuksella (ent. Ehtookodossa). Myös uusille palvelun tarvitsijoille tarjotaan mahdollisuutta asua palvelukeskuksessa sen mukaan, miten vapaita paikkoja avautuu.

Kuluvan kevään aikana Lempäälän kunnan hyvinvointilautakunta tekee asiaa koskevia ratkaisuja. Vaihtoehtoina on tarkasteltu mm. palvelujen kilpailuttamista tai palveluseteliin siirtymistä. Lempäälän kunta on Ehtookoto ry:n perustajajäsen ja jäsenyys jatkuu edelleen.

Yhteisvalmistelun edetessä kevään aikana, asiasta tiedotetaan lisää. Lisätietoja saa myös Lempäälän kunnan hyvinvointijohtaja Heliniltä tai Lempäälän Kotokampuksen johtaja Holm-Tikkiseltä.

Vesa Helin
hyvinvointijohtaja
Lempäälän kunta

Jaana Holm-Tikkinen
johtaja
Lempäälän Kotokampus