Meille töihin

Oletko välittävä arjen sankari ja yön turvaaja?

Olet ennakoiva ja välittävä arjen sankari ja yön turvaaja. Hoidat niin kuin toivot itseäsi hoidettavan. Teet työtä sydämellä, ihmisarvoa kunnioittaen. Koet tärkeäksi kehittyä ja kehittää vanhustyötä. Jos tunnistat itsesi kuvauksesta niin Tinderiä lainataksemme: It’s A Match.

Kotokampus on Lempäälän keskustan tuntumassa, Kuokkalankosken luonnonkauniissa maisemissa sijaitseva kyläyhteisö. Vakavarainen ja virkeä Lempäälän Kotokampus on suomalaisessa omistuksessa oleva, yli 50 vuotta sitten perustettu palvelukeskus. Meillä viihtyvät niin iäkkäämmät asukkaat kuin nuoremmatkin asiakkaat sekä henkilökunta.

Tavoitteenamme ei ole liiketaloudellinen voitto, vaan asiakaslähtöiset, laadukkaat palvelut. Toiminta-ajatuksemme tukee mahdollisuutta elää omannäköistä ja oman tahdon mukaista elämää myös ikääntyessä. Luonto, taide ja kulttuuri ovat lähellä sydäntämme ja harrastamme yhdessä niitä hoivan tukena.

Sairaanhoitaja, lähihoitaja, hoiva-avustaja! Jos kiinnostuit, laita avoin hakemus!

Pauliina Alén
Johtaja
Asumispalvelut rivitaloissa
ja ympärivuorokautinen palveluasuminen
Ehtoorinteessä
040 130 4944
pauliina.alen@kotokampus.fi

Tiina Innala
Palvelupäällikkö
Ympärivuorokautinen palveluasuminen
Ehtoonhelmessä ja
Hyvinvointipalvelut
050 386 3398
tiina.innala@kotokampus.fi

Sijaisuudet

Rekrytoimme myös jatkuvasti eri pituisiin sijaisuuksiin lähihoitajia, hoiva-avustajia ja alan opiskelijoita palveluasumisen ja tehostetun palveluasumisen hoitotyöhön!
Ota yhteyttä ja sovi haastattelu:

Palvelupäällikkö Tiina Innala, 050 386 3398, tiina.innala@kotokampus.fi

 

Kaikki rekryilmoitukset