HEI LÄHIHOITAJA!

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi huipputiimiimme Ehtoonhelmeen!

Näin eräs uusi työntekijä kuvaili työskentelyn aloittamista meillä:
”Vastaanotto oli todella hyvä! Oli ihana tulla töihin uuteen paikkaan, kun minut otettiin niin hyvin vastaan. Ihana porukka.”

Odotamme, että olet positiivinen, asiakaslähtöinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava tiimipelaaja, jolta löytyy kokemusta ja työhistoriaa vanhustyön parissa. Huomaat vanhusten voimavarat ja olet kiinnostunut heidän hyvinvoinnistaan kokonaisvaltaisesti. Teet työtä sydämellä, ihmisarvoa kunnioittaen. Et pelkää haasteita ja haluat olla mukana luomassa turvallista ja mielekästä arkea asukkaidemme ympärivuorokautisessa hoivassa. Koet tärkeäksi kehittyä ja kehittää vanhustyötä ja arvostat asiakkaita osallistavaa ja kuntouttavaa työotetta. Koulutus ja kokemus muistisairaiden henkilöiden hoitamisesta luetaan eduksi!

Kohtaamme Kotokampuksella asukkaat ainutlaatuisina persoonina ja voimavaralähtöisesti. Hyvän hoidon lisäksi panostamme asukkaiden kuntoutukseen sekä kulttuurihyvinvoinnin tukemiseen. Hoitohenkilökuntamme koostuu hoiva-avustajista, lähihoitajista ja sairaanhoitajista. Lisäksi asukkaiden arjessa mukana toimivat fysioterapeutti ja Luovan toiminnan ohjaaja. Meillä hoitajien tärkein tehtävä on asukkaiden hyvä arjen mahdollistaminen. Ruoanlaiton, siivouksen ja pyykkihuollon hoitavat näihin tehtäviin koulutettu muu henkilöstö.

Työ on 2-3-vuorotyötä ja noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Avoinna oleva työpaikka on muistisairaille suunnatussa, 16 asukkaan ryhmäkodissa. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu eli voit paljon itse vaikuttaa vuorotyösi suunnitteluun. Tarjoamme kilpailukykyisen ja kannustavan palkkauksen, kattavat työterveyshuollon palvelut sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV, niin sovitaan haastattelu: tiina.innala@kotokampus.fi

Täytämme työpaikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Työnantaja, Lempäälän Ehtookoto ry. on 100 % suomalainen, voittoa tavoittelematon, yleishyödyllinen yhdistys, joka tuottaa Avainlippupalveluja ja on saanut myös Yhteiskunnallisen yrityksen statuksen.
Emme halua tehdä vanhusten hoidosta bisnestä, vaan mahdollistaa asukkaillemme turvallisen kodin sekä onnellisen, oman tahdon mukaisen elämän!