Haemme lähihoitajia ja hoiva-avustajia sekä alan opiskelijoita kesälomasijaisuuksiin 2024!

 

Tarjoamme asukkaillemme senioriasumisen ja yhteisöllisen asumisen palveluita rivitaloissa sekä ympärivuorokautista palveluasumista neljässä ryhmäkodissa Ehtoonhelmessä ja Ehtoorinteessä.

Turvallisen arjen ja hyvän hoidon lisäksi panostamme Kotokampuksella asukkaiden kuntoutukseen, kulttuurihyvinvoinnin tukemiseen sekä mielekkään arjen mahdollistamiseen. Hoitohenkilökunnan lisäksi asukkaiden arjessa mukana toimivat fysioterapeutti ja Luovan toiminnan ohjaajat.

Odotamme sinulta lähihoitajan tai hoiva-avustajan koulutusta. Sovellut tehtävään myös, jos opiskelet lähihoitajaksi tai sairaanhoitajaksi ja olet suorittanut riittävän määrän opintoja. Mahdollisuus myös harjoittelun suorittamiseen oppisopimuksella tai AMK-harjoittelun opinnollistamiseen. Eli etenet opinnoissa ja työllistyt kesäksi -kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Kesätyön päätyttyä maksamme kesäsijaisille rekrybonuksen kokoaikaisesti työskennellyistä kuukausista toteutuneiden työskentelykuukausien mukaan.

Työ on 2–3-vuorotyötä ja noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Rento työyhteisö, mukavat työkaverit ja ihanat asukkaamme odottavat sinua ja haluavat ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse, niin sovitaan tapaaminen:

Vanhusten ympärivuorokautinen palveluasuminen Ehtoonhelmessä
Palvelupäällikkö Tiina Innala
tiina.innala@kotokampus.fi

Vanhusten senioriasuminen ja yhteisöllinen asuminen rivitaloissa sekä ympärivuorokautinen palveluasuminen Ehtoorinteessä
Johtaja Pauliina Alén
pauliina.alen@kotokampus.fi