Oletko sinä meidän uusi työkaverimme?

 

Haluatko tehdä vanhustyötä raikkaalla otteella, pilke silmäkulmassa? Siten, että saat hymyn nousemaan niin asukkaidemme kuin työkaveriesikin kasvoille?

Odotamme, että olet positiivinen, huumorintajuinen, asiakaslähtöinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava tiimipelaaja, jolta löytyy kokemusta ja työhistoriaa vanhustyön parissa. Huomaat vanhusten voimavarat ja olet kiinnostunut heidän hyvinvoinnistaan kokonaisvaltaisesti. Teet työtä sydämellä, ihmisarvoa ja vanhuksia kunnioittaen. Et pelkää haasteellisiakaan tilanteita ja haluat olla mukana luomassa turvallista ja mielekästä arkea asukkaidemme ympärivuorokautisessa hoivassa, sekä hyvää yhteishenkeä ja reipasta menoa työtiimissä.

Kohtaamme Kotokampuksella asukkaat ainutlaatuisina persoonina ja voimavaralähtöisesti. Hyvän hoidon lisäksi panostamme asukkaiden kuntoutukseen ja kulttuurihyvinvoinnin tukemiseen. Hoitohenkilökuntamme koostuu hoiva-avustajista, lähihoitajista ja sairaanhoitajista. Lisäksi asukkaiden arjessa mukana toimivat fysioterapeutti ja Luovan toiminnan ohjaaja. Meillä hoitajien tärkein tehtävä on asukkaiden hyvä hoito ja heille mielekkään arjen mahdollistaminen. Ruoanlaiton, siivouksen ja pyykkihuollon hoitavat näihin tehtäviin koulutettu muu henkilöstö.

Työ on 2–3-vuorotyötä ja noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Avoinna oleva työpaikka ovat ympärivuorokautisessa palveluasumisessa, muistisairaiden asukkaiden ryhmäkodissa. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu eli voit paljon itse vaikuttaa vuorotyösi suunnitteluun. Olemme joustavia myös mm. osa-aikatyön tai muiden toivomiesi järjestelyjen suhteen. Tarjoamme kannustavan palkkauksen ja maksamme mm. erillistä korvausta opiskelijoiden ohjaamisesta sekä vastuuhoitajuudesta. Uusille työntekijöille mahdollistamme myös kahden viikon palkallisen vapaan kesällä 2024.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 26.1.2024 mennessä, niin sovitaan haastattelu: tiina.innala@kotokampus.fi

Työ alkaa 4.3.2024 tai sopimuksen mukaan.

Työnantaja, Lempäälän Ehtookoto ry. on lähes 70 vuotta alalla toiminut, 100 % suomalainen, voittoa tavoittelematon ja yleishyödyllinen yhdistys, joka tuottaa Avainlippupalveluja ja on saanut myös Yhteiskunnallisen yrityksen statuksen. Emme halua tehdä vanhusten hoidosta bisnestä, vaan mahdollistaa asukkaillemme turvallisen kodin sekä onnellisen, oman tahdon mukaisen elämän ja mielekkään arjen.